Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek vándor, ki e földre léptél!

 

Kép

Hagyj nyomot magad után!

 

 

 

Kérlek, ha úgy gondolod, hogy méltó rá a hely, írj véleményt, hagyd itt kézjegyed!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

havasyvirag@gmil.com

(Virág, 2014.10.23 09:57)

...Lir...
...ahogy olvastalak , lélek gyöngyeim betakarták arcomat...
...mintha Benned lettem volna és láttam volna ön-mag-am...
V-ir-ág

Köszönöm!

(Lir, 2014.10.06 15:50)

Köszönöm változatlanul mindenkinek, ami idetéved, és ír nekem pár sort!
Tudom, rég nem frissítettem az oldalt, pedig sok új írásom született - főleg próza, aminek itt kevésbé van helye - ellenben ha tartani tudom magam a terveimhez, akkor hamarosan létrejön a saját oldalam, ahol még kényelmeebben lehet majd olvasgatni. Reklámok nélkül, és több műfajban. :)

Köszönöm, hogy írtatok nekem!
Az email-címemen, és a facebookon változatlanul elértek.

Lir

réka

(réka, 2014.10.05 08:49)

Kedves Lir!

Nagyon tetszik az oldal,gratula!Üdv,Tisztelettel:RÉKA

réka

(réka, 2014.10.05 08:48)

Jó és szuper az oldal,réka

Feledhetetlen...

(Rosetta, 2013.09.02 20:20)

Kedves Lir,

Két éve már, hogy ide először ellátogattam. (sőt lassan lehet már három is) Akkor mind verseid, mind a színművek mély nyomot hagytak bennem. Nem tagadom, jó pár ötlet és novella fogant meg ezen sorok olvasása közben. Most szinte ugyanazok az érzések kavarognak bennem mikor itt nézelődök. Fantasztikus az össze műved! :)
Csak így tovább! :)

Üdv: Rosetta

launchyyy@gmail.com

(Launchy, Laura, 2012.07.31 17:39)

Tisztelt Lir!

Még csak 13 éves vagyok, ezért a szüleim tiltanak az efféle farkas, vámpír, szellem történetektől, mert a horror megszállottja vagyok, és a mítoszok is mindennél jobban érdekelnek. A verseid nagyon magával ragadóak. A történetek mind fantasztikusak. A Vadászó Vámpír című versedet nagyon imádom :). Az idei farsangon vámpírok akartunk lenni az osztállyal, és a Te versed lett volna az egyetlen szöveg a darabunkban. Az igazgatónő sajnos nem támogatta az ötleteinket, ezért inkább nem is léptünk fel. Nagyon jó az oldal, és kihagyhatatlannak tartom minden szerzeményedet. Köszönöm az összes olvasód nevében ezeket a fantasztikus műveket!

Üdv: Launchy

Tisztelet

(Chalid, 2011.09.11 12:24)

Tisztelt Lir!
Amikor elkezdtem olvasni nálad, az írásaid magával ragadtak, bekebeleztek. Azokat és úgy írtad, (íród le) amik oly sokszor elragadják a lelket. Az álmok útján az ébrenlét küszöbén érzések, amik abban a percben, abban az időszakban a mindenséget jelenti. A szív szavai ezek amiket neked sikerült leírnod.
Ha nem veszed tolakodásnak gyakran vissza fogok térni ide.
Köszönöm!

Nézd meg légyszíves!

(Seres Anett, 2010.12.16 18:21)

Kedves Lir
Nekem nagyon tetszik az oldalad, mert én is nagyon szeretek sőt inkább imádok írni. Én is inkább a vámpíros sztorikért rajongok és egyszer már egy forgatókönyvet is írtam bár a film (amit a barátnőimmel szerettünk volna megycsinálni) nem sikerült.De azért nem lettem szomorú és továbbírok és még többet írok. Nem akarok idegesítő lenni de ha szeretnéd megnézheted az oldalamat és ha kíváncsi vagy a történeteimre légyszi írj ésén elküldöm. Talán kicsit bonyolult mert még nem sikerült megoldanom.
Üdv:Alice

Re: Nézd meg légyszíves!

(Lir, 2011.04.01 17:41)

Szia!

Ne haragudj, nem bunkóságból nem írtam vissza, csak eddig nem volt netem.
lir.morlan@gmail.com
Ide küldheted az oldalad címét, és akár az olvasni valót is. :) Mindenképpen megnézem, és megtisztelsz, hogy felajánottad. :)
Köszönöm

adrienn

(adri, 2010.12.10 21:38)

Kedves Lir! =)
Már nem is tudom hogy kerültem ide... Azt hiszem valamiféle verset kerestem, és valahogy ráakadtam a te dicséretet érdemelő oldaladra.
Az írásaid mind magával ragadtak, maga a megfogalmazás, a történetek tökéletes bontása, és az, hogy a legtöbb írásodnál úgy érzem, mintha én is részese lennék a misztikus jelenségeknek. Nagyon tetszenek, könnyedek, ami miatt remekül el lehet bennük mélyülni. :)
Köszönöm, hogy volt lehetőségem ilyen remek írásokat olvasnom, s abban biztos lehetsz, hogy nem most vagyok itt először. ;)

Re: adrienn

(Lir, 2011.04.01 17:39)

Szia, köszönöm a dicséretet, öröm számomra, ha pár jó percet okozhatok. :)
Remélem még hallok rólad :)

Gratula maxima!!

(K.R.Suto, 2010.12.01 10:48)

Szia Lir!

Kicsinyt olvasgattam Nálad, hogy tudjam, milyen is a kiteljesedett Lir Morlan. Nem csalódtam, továbbra is élvezettel olvasható vagy, és számomra ez a legfontosabb ismérve a jó írónak, költőnek. Minden tiszteletem a Tiéd!

Rob

udvari.laura@gmail.com

(Laura, 2010.10.06 06:17)

Még csak 11 éves vagyok, de a versek nagyon tetszenek,
a vámpíros veresek főleg. A menü is elég válesztékos és így sok versedet tudom. Nagyon szep oldal! Csak így tovább!

alexiellilith@postafiok.hu

(Egalmon, 2010.09.22 17:38)

Jó volt nálad..tetszik az oldalad..a stilusod és amit rejt.Még visszatérek.:-)

Szia Attila!

(Lir, 2010.07.07 10:21)

:))))

A válasz benned van. :) Ezek olyan kérdések, amikre tudod a választ, csak nem akarsz szembebézni vele. Pedig tudtad már akkor, mikor a kérdést megfogalmaztad. ;)
Mindkét útnak vannak előnyei, és hátrányai. Mindkettő lemondással jár, de mindkettő nyereséget ígér.
Megfelelni magunknak, a világ ellen, vagy a világnak magunk ellen.... hát, ez a legdurvább dilemma, amivel az ember szembesül élete folyamán. :) Hogy neked melyik az üdvözítő? :) Szerintem te tudod. :) csak nehéz felvállalni. De remélem, hogy sikerül választanod. ;)

Lir

(bocs, hogy ilyen lassan válaszoltam, mostanában nem voltam gépközelben)

Tarot-mesék / szeretők

(Attila, 2010.06.15 13:35)

Szia Lir

A szeretők tarot-mese fantasztikus írás! Telitalálattal fogalmaztad meg és teljesen tükör a bennem lévő "viharokra". Klassz lenne, ha a választ is tartalmazná (tudom, nem erről szól). De ...

Ügyes vagy, ha megy az írás, ne hagyd abba.
Üdv Attila

Köszönöm hogy erre jártatok!

(Lir, 2010.05.19 12:21)

Megtisztelő a figyelmetek, és köszönöm, hogy hozzám szóltatok!

Kedves Bloodlust (igen, a neved sokat elárult ;) )!
Emailem: lir.morlan@gmail.com
Ha ide írsz, akkor arra tuti válaszolok, csak annyi a gond, hogy mostanában a szokottnál is lassúbb vagyok (sajnos vizsgaidőszak) de azért rendszeresen nézem, és ha írsz, mindenképp meglesz a kontakt.
Örülök, hogy tetszenek a szösszeneteim :)))

Köszönöm mindenkinek, aki erre jár, és nyomot hagy maga után!

Lir

Rokonlélek

(-Bloodlust-, 2010.05.12 00:43)

Kedves Lir!

Egyszerűen csodálatosak a műveid. Igazán tehetséges vagy és remek érzéked van az íráshoz. Fogadd őszinte elismerésem. Különösen a vámpír töltetűek ragadtak meg.. Igen, én is imádom őket és a témát.. ;)
Gyakran írogatok én is verseket. De a Te verseid messze túlszárnyalnak.
Esetleg fel tudnám venni veled valahogyan a kapcsolatot?

...

(Narcisa, 2010.03.12 21:01)

Kedves Lir!

Nagyon tetszik az oldalad.Azt hiszem, gyakran fogok idelátogatni.

Üdv:Narcisa

andras1980@mailbox.hu

(Walaki, 2010.03.09 15:45)

Üdvözöllek Lir!

Akartam itt nyomot hagyni magam után, de túl hosszú lett. Olvasgattam a verseidet, és leírtam néhány gondolatot magamnak. Még csak a 2010-es és 2009-es műveket néztem meg, aztán jönnek a 2008-asok, majd a többi műfaj. Ha mindet végignézem, akkor majd elküldöm neked e-mailben az egészet. :)

Amit eddig olvastam (2009/201-es versek) azok nagyon érdekes művek, mindegyik másért jó. mindegyik más téma, más hangulat, más forma, de mégis mindegyik átélhető, és azt fejezed ki vele, amit gondolsz, nincs mellébeszélés. Következetes vagy a formában is egy versen belül, ez is tetszik, és hatásos eszközöket használsz: néha a hangok fontosak, néha a hasonlatok, néha egyes szavak, néha a rímpárok vagy az ismétlések de mindig egységesek a gondolataid, és mindig van igazi mondanivalód. Mindegyik vers másért tetszik, de mindegyiket ajánlom. (Az elemzésben az is benne lesz, hogy kinek ajánlom.)


1 | 2 | 3 | 4

Következő »